Boendemötet 24 okt 2017 – Sammanställning

Frågor som tas med till Samrådsmötet

Portar 1: Bastuhagsvägen 34, efter fler inbrottsförsök och även fullbordade inbrott i lägenheter, efterfrågas låsta portar dygnet runt. Även i övriga området önskas låsta portar dagtid.

Portar 2: Fler portar har hängt sig av fukten och slår inte igen som de ska. Ev kan det räcka med att byta dörrstängare enligt Börje. I annat fall kan portarna behöva bytas. Begäran att Familjebostäder ska göra en översyn av portar.

Grovtvätt: Bastuhagsvägen 29, ingen torktumlare efter renovering endast torkskåp. Kuddar och täcken behöver torktumlas. Mattor kan hängas. Missnöje och torktumlare efterfrågas.

Tvättstuga: Bastuhagsvägen 24, renoveringen kommer enligt information att medföra en mindre tvättstuga till förmån för ett nytt lokalutrymme. Anledning till detta efterfrågas då missnöje uppstått och man vill bibehålla storleken på tvättstugan.

Belysning utomhus: Missnöje med otillräcklig belysning på innergårdar, prång och uppfarter till portar. Hyresgäster känner sig otrygga. Uppfarten till Bastuhagsvägen 24 är, särskilt för någon med nedsatt syn eller nedsatt rörelseförmåga, en risk för olycksfall. Bastuhagsvägen 17, gavelsidan är väldigt mörk vilket känns otryggt då många genar där på väg till eller från Sågverksgatan dygnet runt. Trygghetsrond med Familjebostäder i området kvällstid är önskvärt.

Bänkar: Saknas utanför Bastuhagsvägen 34 och 24. Kontroll om fler bänkar saknas utanför portar ska göras.

Utegrillar: Grillar på innergården bakom Bastuhagsvägen 46 har skadad överdel, behöver åtgärdas till starkare ovandel eller eventuellt bytas ut helt.

Flaggstång: Befintlig flaggstång med julbelysning, ljusslingor behöver lagas. Flaggstång önskas även till innergården bakom Bastuhagsvägen 24.

Ljusslingor: Bastuhagsvägen 24, innergården, ljusslingor i träd trasiga, fler slingor önskas också. Bastuhagsvägen 17 saknar ljusslingor? Eller är de inte tända? Koll får göras.

Julgran: Iggesundsvägen 2-4 vill ha julgran med belysning vid uteplatsen som tidigare.

Balkonger: Irene informerar att tredje etappen av balkongbyte kommer att påbörjas hösten 2018

Det här inlägget postades i Boendeinflytande, Boendemöten, Lokal hyresgästförening, Samrådsmöten och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Boendemötet 24 okt 2017 – Sammanställning

 1. Guido Zeccola skriver:

  Jag beklagar men jag var inte i Sverige! Jag tycker diskussionen var intressant och styrelsen skötte arbete bra. Jag gläder mig också att den tredje etappen av balkongbyte kommer att påbörjas hösten 2018 även om det kommer att bli extra kallt i lägenheterna. .
  Guido Zeccola. Bastuhagsvägen 31.

  • Kristina Tell skriver:

   Hej Guido,

   Samrådsmötet blev inte det bästa med vår nya områdesförvaltare och det inte togs beslut i de olika frågorna utan hänger i luften.
   Balkongerna däremot är klara men inget startdatum kunde ges, eventuellt kommer fönstren att bytas samtidigt men det är ännu lite osäkert.
   Jag kommer i veckan, förhoppningsvis, kunna publicera en sammanfattning från samrådet.

   Ha det gott!
   Kristina

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s