Sammandrag från Årsmötet 23 februari 2017

Det blev ett trevligt årsmöte, kaffe med dopp, mineralvatten och god konfekt.

Mötesordförande var Peggy från Regionstyrelsen. Samtliga ledamöter i LH Sturebos styrelse omvaldes på ett år och en ny ledamot valdes in, likaså på ett år, vilket vi varmt välkomnade. Vår styrelse består nu av sju ledamöter med olika ansvarsområden.

Under fliken ”Vår Styrelse” kan du se vilka vi är och vilka ansvarsområden vi har. Nya portanslag med kontaktuppgifter kommer att sättas upp i samtliga portar.

Frågor och önskemål som kom upp efter själva årsmötet:

Boulebana på gården bakom vår möteslokal. Vi tittar närmare på det och tar med oss önskemålet till samrådsmötet.

Promenadgrupp, kanske fler som vill ta promenader i sällskap istället för att ta en promenad ensam. Hör av dig till oss så kan vi få till en promenadgrupp.

Tvättstugor, renovering av tvättstugan i 29:an är påbörjad och renovering av tvättstugan i 24:an ska vara klar under 2017.

Balkonger, första etappen är klar men någon information har ännu inte kommit om när andra etappen ska starta. Kontakt tas med vår områdesförvaltare angående tidsplan.

Nybyggnation, Familjebostäder har satt upp information i portarna om den planerade nybyggnationen av hyresrätter utmed Sågverksgatan som de planerar och boende har ombetts komma in med synpunkter. På vårt årsmöte är man överens om att det behövs fler hyresrätter men är ändå oroliga för att den lilla skogen försvinner helt och för en större insyn i deras hem då nya hus byggs strax intill.

03-stockholmshus-planritning

Det här inlägget postades i Årsmöten, Lokal hyresgästförening och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s