Årsmötet och styrelsen för 2016

Det var inte så många som kom på årsmötet och det blev en liten miss när det gällde den utlovade smörgåstårtan men trevligt blev det ändå med gott kaffe och kaffebröd, underbara fruktskålar med äpplen, bananer, clementiner, druvor och färska jordgubbar, och gelé- och chokladhjärtan för den gottsugne. Och sist men inte minst för härliga grannar som visade intresse och kunde komma. Tack ska ni ha!

Vid val av styrelsen för kommande verksamhetsår omvaldes samtliga ledamöter i styrelsen och med samma ansvarsområde som under förra verksamhetsåret.

Styrelsen redogjorde för verksamheten under året som gått. Förutom de sedvanliga planteringsdagarna och luciakaffet så har nya inventarier köpts in till möteslokalen för att göra den ännu mer trivsam. Likaså har inköps gjorts till vår fritidslokal med fler spel och myskuddar. På gården bakom Bastuhagsvägen 24 har en ny lekplats iordningställts och i den nya tvättstugan på Bastuhagsvägen 15 kan nu alla tvätta som förlorade sin tvättstuga vilket inte var fallet från början.

Det här året kommer vi att arbeta vidare med bl a en rutschkana till den nya lekplatsen och djurskulpturer som ska placeras utmed Bastuhagsvägen och Iggesundsvägen.

Har du förslag på trivselhöjande åtgärder, synpunkter på trygghet och säkerhet eller andra förslag och synpunkter på vårt boende så är du mer än välkommen att delge oss dem. Du kan göra det på våra boendemöten eller så kan du skicka ett mail om du inte kan komma på dessa möten. Boendemötena är väldigt viktiga både för dig och oss i styrelsen. Det är på dessa möten vi får ta del av dina synpunkter och förslag, och då kan vi i styrelsen arbeta utefter dem i samråd med Familjebostäder.

Det här inlägget postades i Aktiviteter, Årsmöten, Boendeinflytande, Boendemöten och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s