Nu är vi igång igen!

Ja, det har varit lite tyst här på vår blogg och vi är redan långt in i januari men nu jobbar vi igen och ser framåt inför kommande aktiviter och verksamhetsår.

Glädjande är att det efter två års prat äntligen blivit ljust på ”bakgårdarna” på Bastuhagsvägens jämna portsida. Ja, det kan ta sin tid, ingenting sker över en natt och det ligger mycket arbete bakom innan det sker. Desto roligare är det att höra er uppskattning, ni som bor där, att nu blev det ljust, nu kan jag se vägen till tvättstugan, nu kan jag se om någon gömmer sig i buskarna. Nu känner jag mig inte lika rädd, jag känner mig tryggare. Det är de orden och den glädjen som gör mödan värt!

Och längre ner på Bastuhagsvägens ojämna sida är man i full gång med ny tvättstuga och nytt grovsoprum. Det som försvann för flera av våra grannar vid en ombildning.

Och den sista markanläggningen i vårt boendeområde har nu också kommit till stånd, med förbättringar för de med nedsatt rörelseförmåga oavsett ålder eller orsak.

Ja, vi har haft mycket runt och omkring oss i styrelsen, men arbetet fortsätter oförtrutet och mer finns att göra i samråd med vår hyresvärd.

Nu planerar vi i styrelsen det som komma skall.

Först ut är ett årsmöte i februari. Du måste vara medlem i hyresgästföreningen för att närvara. Portanslag och även utskick till medlemmar kommer.

I slutet av mars är ett boendemöte preliminärt satt. På boendemötet får alla boende komma, du behöver alltså inte vara medlem i HGF. På boendemötet kan du framföra dina synpunkter på ditt boende, om något behöver förbättras m m och som sedan tas upp av styrelsen i samrådsmöte med vår hyresvärd. Portanslag kommer upp i god tid innan.

Och framme i maj har vi vår gemensamma vårplantering med korvgrillning.

Jag får önska alla, så här långt in i januari, en god fortsättning och en god gemenskap grannar emellan!

Det här inlägget postades i Aktiviteter, Boendeinflytande, Boendemöten, Sturebo - Hänt & Händer och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s