Styrelsen och aktiviteter

Vintern ligger fortfarande kvar och det känns ibland långt till riktig vår men när solen skiner, och trots att det är kallt ute och snart påsk, vet vi att våren snart är här.

Och med våren kommer ett nytt verksamhetsår. Vår styrelse har nu fått sina respektive ansvarsområden och aktiviteter har äntligen kunnat planerats efter det långa stoppet.

PLANTERINGSDAG

I maj har vi planerat en planteringsdag, närmare bestämt tisdag 14 maj mellan klockan 16.00 och 20.00. Det blir som vi brukar ha, med plantor, frön och grillning, och förhoppningsvis eftermiddagssol.

Har du förslag på plantor eller frön som du gärna vill plantera eller så här utanför ditt hus så låt oss veta.

CAFÉVERKSAMHET

Bente, ny och välkommen ledamot i styrelsen, vill med start i höst driva igång en caféverksamhet främst riktad till de som är lite äldre i vårt boendeområde, men självklart är alla välkomna att titta in. Tanken är man ska kunna träffas över en kopp kaffe med något gott att doppa, prata, spela spel eller vad man kan tänkas känna för. Har du själv någon idé eller vill du hjälpa till? Ja, hör av dig i så fall.

Och plånboken, den kan du glömma hemma, för tanken är att gott kaffe med gott dopp i en trevlig samvaro inte ska kosta dig någonting.

Så väl mött alla fina grannar och låt oss se våren an nu!

Det här inlägget postades i Aktiviteter, Allmännyttan, Boendeinflytande och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s