Köpstämman som inte blev någon köpstämma

Ja, så ställdes tisdagens köpstämma in.

De som kommit till skolans aula och prickats av vid ingången, fick efter ett par minuter beskedet att någon köpstämma inte skulle bli av.

Ombildningskonsulenten och Brf:s styrelse hade helt enkelt inte fått ihop tillräckligt många ja-röster för att ett köp skulle gå igenom.

Köpstämman blev till ett privat möte och de som var emot ombildning uppmanades att lämna lokalen. Vilket också skedde. För vem vill sitta kvar om man inte är önskvärd!?

Även flera som ville ombilda lämnade mötet. De tyckte helt enkelt att stämningen i aulan var för aggressiv och många missnöjda kommentarer om konsultens agerande fälldes utanför skolan. Även Brf:s styrelse fick ta del av det missnöjet.

Kvar inne i aulan blev en liten grupp med ja-sägare som nu skulle prata strategi. Just det, strategi! Så den lilla kärngruppen gick igenom hur man skulle gå till väga. Vilka man skulle knacka på hos och få, till att skriva på en fullmakt/medgivande.

Vilka man skulle jaga klart uttryckt!

Det lustiga är att de man vill få, till att skriva på en fullmakt är de människor som konsult och Brf just kastat ut från lokalen som icke önskvärda. Märkligt beteende, eller hur?

Ena minuten icke önskvärda element, andra minuten hett åtrådda objekt!?

Har du lämnat in en fullmakt/medgivande och ångrar dig så kan du ta tillbaka den. Ta kontakt med HGF på Globen, Lautaro eller mig så får du hjälp.
Se tidigare inlägg och ladda ner en blankett Återkallande av Medgivande/Fullmakt.

Vi är många som inte vill ha en ombildning, du är inte ensam så stå på dig!

Blir konsult eller Brf för jobbiga mot dig så ta kontakt med Lautaro eller mig på en gång!

Det här inlägget postades i Allmännyttan, Ombildning och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s