Brf Bastuhagen lyser med sin frånvaro av namnlista på sin styrelse!

På Brf Bastuhagens förra infomöte lade man in ett extra årsmöte för val av ny styrelse till bostadsrättsföreningen. Och det är väl gott nog även om det skedde under lite annorlunda former på ett vanligt infomöte.

Vad som INTE är gott nog är att även den nya styrelsen tycks ha valt att inte gå ut med namn på de som sitter i styrelsen.

Boende har hört av sig till mig, men jag vet lika lite som dem. Inga utskick på styrelsens sammansättning har gjorts ej heller har den publicerats på bostadsrättsföreningens egen webbsida.

Många frågor uppstår med detta hemlighetsmakeri och man kan starkt ifrågasätta en styrelses motiv som inte öppet vågar visa sig och tala om vilka de är.

Det är så fundamentalt att boende som berörs av en ombildningsprocess har rätt att få veta vilka det är som driver denna process förutom den ombildningskonsult som är engagerad av den styrelse som väljer att inte namnge sig själva!

Något att tänka på, för er som går i köptankar och definitivt något att tänka på, för de som vill att du ska köpa av vilken anledning det än månne vara!

Det här inlägget postades i Allmännyttan, Ombildning och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s