Informationsmöte måndag 20 februari

LH Sturebo och Hyresgästföreningen anordnar ett informationsmöte om den pågående ombildningsprocessen som sker i vårt område.

Måndag 20 februari, kl 18.30
Plats: Lokalen på Bastuhagsvägen 40, ingång från gaveln.

P-O Brogren, presstalesman för Hyresgästföreningen, kommer att närvara och kunna svara på dina frågor.

Mötet anordnas då oroliga hyresgäster hört av sig och vill ha mer information om vad som sker och vad det innebär för deras boende.

Du som är medlem i Hyresgästföreningen har fått eller kommer att få en kallelse i brevlådan om postgången fungerar som den ska.
Anslag kommer också att sättas upp på anslagstavlorna i portarna.

Jag är ledsen att det kallas till möte med så kort varsel men jag hoppas att du kan komma.
Självklart är du välkommen även om du inte är medlem i Hyresgästföreningen men orolig inför det som sker.

Det här inlägget postades i Ombildning, Sturebo - Hänt & Händer och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Informationsmöte måndag 20 februari

 1. Almir Orle skriver:

  Jag ska försöka hinna hem från jobbet till mötet för jag vill så gärna höra era motargument till ombildningen och jag hoppas att dessa är betydligt bättre än det jag hört hittills. På er låter det som att hela ens liv kommer rasa samman samtidigt som Restate skrattar hela vägen till banken om en ombildning går igenom. Ett tips är att sluta med skrämselpropaganda och visa vad man vinner på att bo kvar som man gör idag och sluta smutskasta styrelsen och ombildningspartnern. Väl mött!

  • Kristina Tell skriver:

   Du är välkommen till mötet för att lyssna på den information som ges även om du arbetar mot hyresrätten i Allmännyttan och de som vill bo kvar som idag.
   Och självklart kommer Restate att skratta hela vägen till banken om en ombildning går igenom de har ju fått vad de vill ha, dina pengar och mer klirr i kassan. Hur ditt boende kommer att bli bryr de sig inte om.

   Det är ett stort beslut att ta, om man vill köpa eller inte köpa, och alla har rätt till saklig information ur alla synvinklar och utan fula metoder.

   Du är väl medveten om att en av konsulenterna i Restate helt nyligen fick en varning från Förvaltningsrätten i Växsjö!? Ytterligare en konsult fick en varning och två konsulter fick respass, om dessa tre kan kopplas till Restate vet jag inte i dagsläget, men klart är att det förekommer väldigt mycket fult från många konsulters sida. Tillhör du en av dem?

   Kristina

   • Almir Orle skriver:

    Jag jobbar själv som konsult dock inte inom mäklarbranchen och klart som korvspad att konsulttjänster kostar för ingen jobbar gratis så det ska man inte hänga upp sig på. Jag försökte själv leta fram information om Bjurfors och Thörner och deras så kallade smutsiga affärer som du pratar om men jag hittar inte med än artikeln i SVD som postades här tidigare, OBS att den är från 2003. Jag skulle vilja se lite källor på alla dessa påståenden som du Kristina sprider här, men de kanske kommer på mötet på måndag?

    Restate bryr sig självklart inte om hur vårt boende ser ut efter ombildningen och det ingår förmodligen inte i deras avtal utan det är styrelsens jobb och företaget som kommer sköta förvaltningen.

    Är det någon av er som har pratat med våra grannar som redan ombildat med hjälp av samma bolag? Hur ser deras boendesituation ut idag?

    Vänligen
    Almir Orle

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s