Samrådsmötet 3 okt 2011

I måndags hade vi i LH Sturebos styrelse samrådsmöte med Familjebostäder.

Från Familjebostäder kom vår nya områdesförvaltare Jens och vår husvärd Patrice.

Till skillnad från tidigare samrådsmöten så fanns inte mycket att prata om eller att fatta beslut om. De projekt som har varit planerade på Bastuhagsvägen ligger på is och inga nya projekt kommer att planeras. Detta beror på att du som skrivit på en intresseanmälan att ombilda nu också medverkat till att allt stannar upp.

Det betyder att den fasadrenovering som Familjebostäder planerat på Bastuhagsvägen läggs på is. Fasadrenoveringen innebar att vi skulle få nya fräscha balkonger och våra gamla, dragiga fönster skulle bytas ut mot nya treglasfönster som isolerar mot både drag och lyhördheten från den livliga trafiken på gatan. I de hus där det var möjligt skulle man även tilläggsisolera väggarna utvändigt. Inget av detta kommer att ske nu tack vare att du skrev på en intresseanmälan att ombilda!

En ny tvättstuga och grovsop skulle också byggas på Bastuhagsvägen 15 som skulle ersätta den tvättstuga och grovsop som försvunnit genom en tidigare ombildning på Bastuhagsvägen. Även detta projekt ligger nu på is tack vare att du skrev på en intresseanmälan att ombilda!

Var det, det här du hade tänkt dig när du skrev på en intresseanmälan att ombilda? Att nya fina balkonger och fönster som alla väntat så länge på nu bara är en dröm någonstans lång bort. Att en väl behövd tvättstuga försvinner rakt ut i tomma intet och med den en grovsop där vi kunde källsortera? Var det verkligen det du ville?

Trots alla inställda arbeten beslöt vi att ha en dag för alla oss som bor här och främst då för alla oss som oroas över det som nu sker, en dag där vi gemensamt planterar lökar, grillar och pratar med varandra. Självklart får ni som skrivit på en intresseanmälan också vara med och grilla, prata med oss och plantera lite lökar. Vi har satt lörd 15 okt som vår hösttrivseldag. Mer information kommer att sättas upp i portarna och även publiceras här på webben. Men boka gärna in lö 15 okt redan nu!

Det här inlägget postades i Aktiviteter, Ombildning, Samrådsmöten och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s