Till rara Emelie

Emelie skrev för några dagar sedan en kommentar till mig som jag inte publicerade då det gällde lägenhetsbyte och jag skrev ett svarsinlägg att vi inte förmedlar lägenhetsbyten.

Nu skriver Emelie igen, en väldigt rar, liten kommentar som jag väljer att publicera i ett inlägg:

”Hej, jag beundrar ditt engagemang och vill bara be om ursäkt för den kommentar som du valde att inte publicera. Min tanke var att om möjligt hjälpa någon där ombildning redan var beslutat att få bo kvar i en hyresrätt.
Vänligen
Emelie”

Tack Emelie för dina fina ord, men du behöver absolut inte be om ursäkt. Det är inte så att jag eller vi inom vårt lilla nätverk är emot bostadsrätter, vi vill bara inte att våra hyresrätter i Allmännyttan ska försvinna.

De flesta av oss som bor här, har bott här väldigt länge och trivs med den boendeform vi har. Och vi vill behålla den.

Det är det vårt nätverk arbetar för, att bevara den boendeformen vi har inom Allmännyttan. Du kommer säkert att hitta ett lägenhetsbyte men bara inte här på Bastuhagsvägen hoppas jag…och det säger jag med ett leende.

Det här inlägget postades i Allmännyttan och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s