Återkallande av intresseanmälan

OBS! Uppdaterat inlägg se även ”Återkallelse av intresseanmälan – inlägg 2” publicerat 15 juni 2011.

____________________________________________________________
På Bastuhagsvägen har Brf Farfarstäppan i dagarna lämnat in till Familjebostäder en intresseanmälan för att genom ett köp kunna ombilda våra hyresrätter till bostadsrätter.

Detta medför att projekterade arbeten såsom bl a ny tvättstuga och grovsop/källsortering på Bastuhagsvägen 15 samt den förestående renoveringen av fönster och balkonger INTE kommer att påbörjas. Dessa arbeten läggs på is.

Den process, som nu startat i och med att en intresseanmälan lämnats in till Familjebostäder, kan dra ut på tiden och sträcka sig mellan allt från ett år till flera år.

Återkallande av intresseanmälan

Om du har skrivit på en intresseanmälan och nu ångrar dig, så kan du återkalla den. Det har du din fulla rätt till.

Du kan via den här länken Återkallande av intresseanmälan 01 skriva ut och fylla i din återkallelse som du sedan skickar till Familjebostäder. Glöm inte att ta en kopia åt dig själv.

Du kan också skicka ditt återkallande till ordförande i Brf Farfarstäppan, men jag avråder från det då det i andra områden tyvärr förekommit att bostadsrättsföreningen låtit dessa återkallelser komma bort. Däremot kan du skicka en kopia till dem.

Saknar du möjlighet att skriva ut dokumentet så kan du maila eller ringa mig så ordnar jag det åt dig.

När det gäller Brf Bastuhagen på Bastuhagsvägens jämna portnummer så har det ännu inte lämnats in någon intresseanmälan enligt uppgift från Familjebostäder i fredags.

Är det något du undrar över eller vill veta så är du välkommen att höra av dig till mig.

Låt oss bevara hyresrätten i Allmännyttan, vi som valt den boendeformen!

Det här inlägget postades i Allmännyttan, Ombildning och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till Återkallande av intresseanmälan

 1. LIse-Lotte skriver:

  Hej, kollade på Familjebostäders hemsida och där har inkommit en intresseanmälan om att Bastuhagsvägen 24-46 varför har ingen i den styrelsen gått ut och presenterat sig och meddelat att intresseanmälan är inlämnad vågar de inte det till de som sagt nej. Skall jag behöva flytta igen?

 2. Lise-Lotte skriver:

  Nu har de i styrelsen på den jämna sidan lämnat in en intresseanmälan till Familjebostäder hur har det gått till kan man undra de hade ju inte tillräckligt med röster, kan man ta reda på namnen på vilka som lämnat in. Vilka är de i styrelsen? Varför har inte de presenterat sig och talat om vad de har gjort? Skall man som sagt var behöva flytta igen? Kan man inte få bo någonstans utan att det skall tjatas om detta. JAG VILL BO KVAR I STUREBY I HYRESRÄTT INTE I BOSTADSRÄTT!!!!!!!!!!!!!

  • Kristina Tell skriver:

   Hej Lise-Lotte,

   Det stämmer att en intresseanmälan inkommit till Familjebostäder från Brf Bastuhagen. Jag kommer i dagarna att uppdatera informationen här på sidan, men jag kan trösta dig med att det bara är 40% ev 41% som skrivit på intresseanmälan och det är några fler som skrivit på ett Nej, till ombildning. Så det finns hopp att hyresrätten i Allmännyttan får vara kvar.

   Kristina

  • Kristina Tell skriver:

   Hej Lise-Lotte,

   Namnen på de som lämnat in intresseanmälan för ombildning lämnas inte ut. Trösten är att intresseanmälningarna inte är i majoritet och det behövs många fler för att ett köp ska gå igenom.

   Kristina

  • Kristina Tell skriver:

   Hej Lise-Lotte,

   Namnen på de som lämnat in intresseanmälan för ombildning lämnas inte ut. Trösten är att intresseanmälningarna inte är i majoritet och det behövs många fler för att ett köp ska gå igenom.

   Kristina

   • LIse-Lotte skriver:

    Tack för info då kan jag känna mig lugn ber om ursäkt om det vart lite tjatigt men det blev lite strul när jag skulle skriva in detta. Hoppas att det inte går igenom vill bo kvar i Stureby trivs bra där, är det sekretess på namnen, vet du vilka som sitter i styrelsen. Ha en bra dag. Hälsningar Lise-Lotte.

    • Kristina Tell skriver:

     Hej Lise-Lotte,

     Du behöver absolut inte be om ursäkt, jag förstår din oro mer än väl. Jag skickar ett mail till dig med info om vilka som sitter i styrelsen till Brf Bastuhagen.

     Kristina

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s