Boendemötet 12 okt 2010

Det var roligt att så många kom och de första kannorna kaffe tog slut på en gång. Som förtäring bjöds det ostsmörgåsar på Pumpabröd och Gott Gräddat-bröd med Maasdammerost, gurka, paprika och medelhavs- eller bistrosallad. Pistage- och vaniljlängd fanns för den som ville ha lite sött. Till det drack vi kaffe, te eller bordsvatten.

Vår husvärd Patrice informerade om vad som händer i vårt område från FB:s sida, bl a att upprustning av fasader och fönster kommer att påbörjas runt 2012.
Målning av trapphus pågår, alla portar kommer att bytas ut och lokal till en ny tvättstuga (för de som förlorade sin vid ombildningen av B4-B14 till Brf) letar man efter tillika med grovsop och källsortering som också försvann vid ombildningen.

På initiativ från LH Sturebo planeras montering av väggstolar/fällstolar i de trappuppgångar där det inte redan finns.

På mötet efterfrågades barkflis som täckning under nyplanteringar för att hindra uttorkning. Även önskemål om loppmarknad framfördes.
Trafikfrågan på Bastuhagsvägen togs upp.

Lautaro, en ung hyresgäst, rekommenderade boken ”Du sköna nya hem” med underrubrik ”om utförsäljningen av allmännyttan” av författaren Kent Werne.

Jag tackar alla som deltog i vårt möte, det är vårt forum för att kunna utöva det boendeinflytande vi har gentemot vår hyresvärd. Det är inte mycket inflytande vi har, men det vi har, ska vi ta vara på! I framtiden så hoppas jag att de som inte kan närvara ska kunna lämna in sina önskemål via mail, via vår webbsida eller om man inte har internetuppkoppling via telefon.

Protokollet från mötet kan du läsa här Boendemöte_2010-10-12

Det här inlägget postades i Boendemöten och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s